[institut] Dokument sa informacijama o izborima u zvanje

Antun Balaz antun at ipb.ac.rs
Wed Dec 23 10:51:49 CET 2015


Postovane koleginice i kolege,

Komisija za vrednovanje naucnog rada Instituta za fiziku je pripremila dokument sa detaljnijim informacijama o postupku izbora u istrazivacka i naucna zvanja, sa idejom da pomognemo svim istrazivacima i na jednom mestu sakupimo dostupne informacije iz vise izvora:

http://www.ipb.ac.rs/docs/dokumentacija_za_izbore_u_zvanja.pdf

Ovaj dokument je uskladjen sa trenutnom verzijom pravilnika o zvanjima MPNTR i daje vise informacija o praksi i standardima koje primenjuju Maticni naucni odbor za fiziku i Komisija za zvanja MPNTR. U njemu je definisan sadrzaj i nacin dostavljanja dokumentacije za pokretanje postupka i izvestaja komisije, a takodje su dati i linkovi na dobre primere dokumentacije za izbore u sva zvanja, kao i izvestaja.

Naravno, ova uputstva cemo dopunjavati i menjati kada se pravilnik o zvanjima MPNTR bude promenio (sto ocekujemo sledece godine), odnosno periodicno, kako budemo dobijali nove informacije od Maticnog naucnog odbora za fiziku i Komisije za zvanja MPNTR. Ukoliko imate sugestije za dalja poboljsanja, molimo vas da se javite na adresu: zvanja at ipb.ac.rs

Srdacan pozdrav,
Antun Balaz

-----
Dr. Antun Balaz
Deputy Director
Research Professor

E-mail: antun at ipb.ac.rs
Web: http://www.scl.rs/antun

Phone: +381 11 3713152
Fax: +381 11 3162190

Institute of Physics Belgrade
Pregrevica 118, 11080 Belgrade, Serbia
-----




More information about the institut mailing list