[institut] FW: Prakse za beogradske studente

Mirzeta Savic mirzetas at ff.bg.ac.rs
Fri Mar 20 09:15:28 CET 2015


Poštovani istraživači,

Među studentima Fizičkog fakulteta postoji ogromno interesovanje da pod mentorstvom nekog od naših naučnika i naučnica steknu stručnu praksu iz predmeta svojih studija, primene naučeno na fakultetu i nauče više iz aktuelnih oblasti naučnih istraživanja. Preko 80 studenata izrazilo je spremnost za ovakav tip rada putem ankete koju smo sproveli.

Kako verujemo da i među istraživačima, fizičarima i meteorolozima, postoji zainteresovanost da tokom leta ili jesenjeg semestra 2015. godine mentorišu rad studenta na istraživačkoj temi u okviru svoje istraživačke oblasti, kreirali smo formular koji bi pomogao da se ideja za takav istraživački projekat specificira i podeli:

http://goo.gl/forms/Cgr2f7BSNF 

Ovde uneti podaci naći će se na javno dostupnoj web adresi (sajt Fakulteta), a studentima će biti saopšten rok (kraj aprila, početak maja) da kontaktiraju istraživače za čiji su projekat zainteresovani. Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresovani, formular popunite do srede 8. aprila.

Ovu akciju sprovodi radna grupa u okviru Studentskog parlamenta Fizičkog fakulteta. Za sva pitanja možete nam se obratiti na: praksezastudente at gmail.com

Srdačan pozdrav,
Studentski parlament Fizičkog fakulteta







More information about the institut mailing list