[institut] Restoran

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Tue Jun 14 13:27:01 CEST 2016


Поштоване колегинице и колеге,

Од сутра 15. јуна почиње нова организација рада ресторана Института који ће бити отворен нон-стоп и у коме ће се налазити нове машине за кафе, напитке, чипс и чоколадице.
Плаћање се може реализовати било новцем (као до сада) или специјалним картицама које ће ове недеље бити подељене свим запосленима са почетним кредитом од 400 динара.

Ручак је обезбеђен коришћењем услуга кетеринг предузећа Лидо, а сервираће се сваког радног дана од 11 до 14 часова. Ово је пробни режим рада након кога ћемо кроз анкету видети ваше мишљење о нивоу услуга.
У овој недељи смо обезбедили 30 оброка дневно, нешто већи број оброка него што је био просек у досадашњем режиму рада. Цена појединачног оброка са ПДВ-ом је 300 динара. Оброк се састоји од супе, главног јела, салате и хлеба. За сутрашњи дан смо обезбедили 15 порција војничког пасуља и 15 порција рестоване џигерице са пиринчем. Сутра ћемо објавити и редован мени за текућу недељу.

Као и до сада, дозвољено је коришћење другиг кетеринг предузећа по позиву, као и доношње хране у сопственом аранжману. У оба случаја вас молимо да водите рачуан о хигијени ресторана и иза себе склањате амбалажу.

Са поштовањем,
Александар Богојевић


Dr Aleksandar Bogojevic, Director
Institute of Physics Belgrade
Pregrevica 118, 11080 Belgrade, Serbia
http://www.ipb.ac.rs/





More information about the institut mailing list