[institut] Писмо директора (18.12.2020)

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Fri Dec 18 13:18:50 CET 2020


Поштоване колегинице и колеге,

Институт од следеће недеље прелази у зимски режим рада. Ове године то чинимо нешто раније због ситуације са пандемијом. Све виталне службе Института ће радити, док ће већина запослених радити од куће. Долазак на Институт у овом периоду ће бити омогућен, с тим што се главна зграда неће грејати. Очекујем да доласке и боравак на Институту у наредних месец дана сведете на минимум. Остаје на снази иста процедура добијања одобрења и евидентирања долазака и одлазака као и до сада.

Следећу недељу ћемо искористити за санацију сто година старог димњака бивше котларнице који се опасно накривио и склон је паду. Грађевинска механизација која ће бити ангажована на санацији захтева слободан приступ великом паркингу (неће бити дозвољено паркирање возила у средњој траци) и противпожарном путу. Због ваше безбедности, место радова ће бити видно обележено.

Драги пријатељи, иза нас је тешка година, али година коју завршавамо изузетно успешно у сваком погледу. Као кућа смо функционисали јако добро, што се посебно види из годишњег извештаја који управо припремам за МПНТР. Још важније, озбиљношћу приступа смо у највећој мери успели да сачувамо здравље запослених и наших породица.  Желим да вам се свима захвалим на вашем доприносу и на разумевању посебности ове здравствене ситуације која траје већ дуже време, и која ће сигурно утицати на наш рад и у првој половини наредне године.

Желим вам срећне наступајуће празнике. И више него уобичајено, одмор и опуштање са нашим најближима нам је сада свима преко потребан.

Са поштовањем,

ДИРЕКТОР ИНСТИТУТА ЗА ФИЗИКУ
др Александар Богојевић



Dr Aleksandar Bogojevic, Director
Institute of Physics Belgrade
National Institute of the Republic of Serbia
Pregrevica 118, 11080 Belgrade (Zemun), Serbia
http://www.ipb.ac.rs/








More information about the institut mailing list