[institut] srecni praznici

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Mon Dec 20 10:27:31 CET 2021


Поштоване колегинице и колеге
драги пријатељи,

Приводи се крају још једна година. Здравствена ситуација нас и даље онемогућава да организујемо новогодишњи коктел, пакетиће и представу за децу. Жао ми је због овога, посебно због деце, но надам се да ће бити задовољни поклонима које ћете за њих одабрати преко наших ваучера. И ове године хвала Весни Вучић на великом уложеном труду. 

Пандемија је свакако негативно осликала ову годину, но и поред тога имамо пуно разлога да се фокусирамо на позитивне резултате. Пре свега, желим да још једном честитам колегиницама и колегама руководиоцима нових пројеката из програма ИДЕЈЕ Фонда за науку. Ако сте имали прилику да видите статистику Фонда онда сте могли да се уверите у то да Институт предводи све НИО по пролазности пројеката, по броју добијених пројеката, а посебно по укупном буџету. Ако на ово додамо прошлогодишње успехе на позивима Фонда, онда постаје сасвим јасно да се на Институту успешно реализовала смена генерација – млади истраживачи долазе, а средња генерација је сасвим стасала да преузме водећу улогу.

У наредној години нас чека почетак два стратешка процеса који ће, сваки на свој начин, значајно ојачати Институт. Но о томе ћемо причати када ови процеси почну и грађевинске машине почну са радом.

Што се рада Института тиче током празничних дана, желим да вас обавестим да ће последњи радни дан у 2021. години бити четвртак 30.12. Пратећи школски распуст, као што је већ и уобичајено, на посао се враћамо у понедељак 24.01.2022. године. Кључне службе Института ће функционисати од 10.01. у складу са потребама.

Желим вам свима срећне Новогодишње и Божићне празнике, а пре свега пуно здравља за вас и ваше породице у Новој години. 
То је довољно, радни успеси свакако неће изостати.

Са поштовањем,
Александар Богојевић


Dr Aleksandar Bogojevic, Director
Institute of Physics Belgrade
National Institute of the Republic of Serbia
Pregrevica 118, 11080 Belgrade (Zemun), Serbia
http://www.ipb.ac.rs/






-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20211220/32120c8c/attachment-0001.htm>


More information about the institut mailing list