[institut] SUBJECT: Donacija Narodnoj kuhinji, tehnički detalji

IPB Komunikacije komunikacije at ipb.ac.rs
Mon May 17 15:03:52 CEST 2021


Драге колегинице и колеге,

Као што вам је познато, прошле недеље Институт је позвао запослене да донирају средства за народну кухињу при манастиру Грачаница.

Како се јавио велики број колега, ради лакше организације ове лепе хуманитарне акције, молимо оне који су одлучили да у њој учествују, да попуне врло кратак формулар на следећем линку.

https://forms.gle/SJbHCVEZDtt8Tif59

Договор са управом Института и службом рачуноводства је да се договорен износ донација запослених одмах уплати на рачун Епархије - а Институт ће та средства дуплирати. Следећа плата донаторима ће бити умањена за износ који су определили у ове сврхе.

Молимо колеге које су брзо реаговале на позив и послале мејл с износом своје донације, да такође попуне овај формулар. Тиме ћемо сматрати да су потврдили своју одлуку, а служби рачуноводства ћемо олакшати организовање плаћања.

Наше пензионере, оне који нису стално запослени, као и колеге из иностранства који желе да донирају, молимо да не попуњавају упитник већ да се јаве посебним мејлом Миомиру Ердељановићу.

Ова акција је вид хитне помоћи народној кухињи, а по уплати средстава планирамо да акцију наставимо и позовемо наше пријатеље ван Института да се придруже.

Срдачан поздрав,

ИПБ комуникације 


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20210517/dd89dbe0/attachment.htm>


More information about the institut mailing list