[institut] Predlog rukovodioca novog saziva NV

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Thu Jun 8 15:38:12 CEST 2023


Поштоване колегинице и колеге,

Желим да честитам свим члановима одлазећег сазива Научног већа на уложеном труду у претходне две године. Изузетно сте добро презентовали нашу кућу у овом важном телу. Ово није само моја оцена, већ и оцена многих других људи који су имали прилику да по различитим основама у наведеном периоду присуствују нашим седницама. 

Посебно желим да се захвалим др Ненаду Лазаревићу и др Марку Војиновићу (председнику и потпредседнику одлазећег сазива НВ) на великом уложеном труду чији су резултати беспрекорно организоване и вођене седнице и максимално ефикасна процедура напредовања бројних колегиница и колега кроз звања и стручна напредовања.

Управо је изабран нови сазив Научног већа. Као што сте обавештени, сутра у 13:00 у сали Звонко Марић ће бити органозована конститутивна седница на којој ћемо потврдити све чланове новог сазива и изабрати ново руководство.

Имајући у виду резултате гласања, част ми је да за ново руководство предложим исте колеге који су тај посао изузетно успешно реализовали у претходном сазиву. Дакле, предлажем др Ненада Лазаревића за председника новог сазива НВ и др Марка Војиновића за потпредседника новог сазива. Ово је сагласно са неписаном традицијом да Научним већем Института успешно руководе исти људи у два узастопна сазива.

Видимо се сутра на конститутивној седници!

Са поштовањем,

ДИРЕКТОР ИНСТИТУТА ЗА ФИЗИКУ
др Александар Богојевић


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20230608/6e4b76ad/attachment.htm>


More information about the institut mailing list