Date: June 24, 2008 3:13:51 PM GMT+02:00
Subject: KoBSON - IF 2007 i Nasi u WoS

 

Poštovana/i,
 
Obaveštavamo Vas da su na KoBSON sajtu postavljeni podaci o impakt faktoru za 2007, kao i rangiranje časopisa sa ISI liste.
 
Koristimo priliku da Vas podsetimo da redovno ažuriramo podatke o objavljenim radovima naših istraživača u Web of Scinece (Nasi u WoS). Ispis smo proširili podacima o citiranosti objavljenih radova, koji će se ažurirati svaka tri meseca. Podatak o tome ko je citirao Vaš rad možete videti klikom na link Citati, koji Vas vodi direktno na Web of Science stranicu Vašeg rada. Na toj stranici podatke možete videti na više načina: klikom na broj iza Times Cited:, ili u desnom delu ekrana Cited by: ili view all n citing articles.
 
U toku leta nastavićemo sa razrešavanjem imena autora u ovom servisu, te Vas molimo da pregledate svoje radove i pomognete nam u razrešavanju imena. Najbolje bi bilo da podatke iskopirate sa KoBSON sajta (copy, paste), dodate razrešena imena svih u autorskom timu i pošaljete nam e-mailom. Ukoliko je moguće, potrebno je dodati i srednja slova, jer to značajno doprinosi razlikovanju autora. Strane koautore nije potrebno razrešavati. Na primer:
 

Naslov

Unreduced chronic dislocation of the humeral head with ipsilateral humeral shaft fracture: a case report (Article)

Autori

Micic ID  Mitkovic MB  Mladenovic DS 

Afilijacije

From the Clinic for Orthopedic Surgery and Traumatology, Clinical Center, Nis, Serbia and Montenegro. Clinic for Orthopedic Surgery and Traumatology, Clinical Center, Brace Taskovic 48 Street, Nis 18000, Serbia and Montenegro

Info

JOURNAL OF ORTHOPAEDIC TRAUMA, (2005) vol.19 br.8 str. 578-581

 
potrebno je da nam pošaljete samo autore: Micic Ivan D, Mitkovic Milorad B, Mladenovic Desimir S.
 
 
Prijatno i radno leto želi Vam
 
Vaš KoBSON tim