From: Marija M. Jovanovic [mailto:m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs]
Sent: Friday, February 14, 2014 1:52 PM
To: centar@razvojkarijere.bg.ac.rs
Cc: d.lazic@razvojkarijere.bg.ac.rs
Subject: Druga godišnja konferencija Tempus projekta CareerS - "Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji"

 

 

Poštovani,

 

 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavam da se 25. i 26. februara 2014. godine  na Univerzitetu u Beogradu održava druga godišnja konferencija Tempus projekta CareerS – „Razvoj karijernog vođenja u cilju unapređenja visokog obrazovanja u Srbiji“.

                                                                                                                                                                                    

Univerzitet u Beogradu kao koordinator projekta i organizator ove  konferencije ugostiće kao govornike i učesnike predstavnike projektnog konzorcijuma iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva omladine i sporta, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Nišu, Univerziteta Singidunum i Univerziteta Megatrend. Uz studentske predstavnike Studentske konferencije univerziteta Srbije i neakademske partnere iz zemlje: Infostud, Beogradsku otvorenu školu i Javno preduzeće Elektromreža Srbije, konferenciji će prisustvovati i kolege iz Evrope sa Univerziteta u Svonsiju, Univerziteta u Šleziji i Univerziteta u Padovi.

 

U utorak, 25.februara biće organizovana javna rasprava povodom izrade nacrta programa i metodologije karijernog vođenja i savetovanje za mlade uzrasta 19-30 godina. Pozivamo Vas da date svoj doprinos razvoju finalnih verzija ovih dokumenata, čija izrada je predviđena Akcionim planom za primenu Strategije karijernog vođenja i savetovanje u Republici Srbiji.

 

U sredu, 26. februara održava se godišnji skup projektnih partnera na kom ćemo javnosti predstaviti dosadašnje rezultate projekta i planove za naredni period. Bilo bi nam drago da svojim prisustvom uveličate ovaj skup i upoznate se sa ključnim rezultatima ovog nacionalnog projekta od kog direktnu korist imaju student, univerziteti, akademsko osoblje, poslodavci i kreatori politika.

 

 

U prilogu Vam šaljemo nacrt programa i brošuru projekta koja sadrži osnovne informacije o projektu. Projekat se realizuje kao strukturalna mera uz podršku Evropske komisije kroz Tempus program podrške reformi i modernizaciji visokog obrazovanja. Za više detalja o projektu molimo posetite www.careers.ac.rs.

 

 

S poštovanjem,

 

Dejana Lazić

Koordinator projekta CareerS

 

 

 

----------------------------------------

 

 

 

Marija M. Jovanovic

Univerzitetski Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata, Univerzitet u Beogradu

Studentski trg 1, Beograd, 011 3207 468/ 3207 419, m.jovanovic@razvojkarijere.bg.ac.rs

www.razvojkarijere.bg.ac.rs