Begin forwarded message:

From: office@jaes-series.com
Subject: Rektor UB Vas poziva da podržite konferenciju mladih istraživača YOURS 2022
Date: 20 April 2022 at 14:29:22 CEST
To: info@ipb.ac.rs

Poštovani direktore Bogojević,


Kao Predsednik Organizacionog odbora konferencije YOUng Researcher'S Conference 2022, želim da Vas zamolim da i ove godine, pružite podršku našim naporima da podržimo rezultate i zalaganja mladih istraživača.

Želja nam je da afirmišemo mlade istraživače promovišući njihove rezultate, realizacijom konferencije u maju ove godine na Beogradskom sajmu u okviru Sajma tehnike, gde će ponovo biti u prilici da prezentuju radove.

U tom smislu Vas molim da Poziv za dostavljanje abstrakta prosledite na što veći broj potencijalnih učesnika – mladih istraživača Vaše institucije, ali i njihovih starijih kolega koje im mogu pomoći i eventualno biti i koautori: http://www.jaes-series.com/yours2022.html

Na osnovu abstrakta će biti odabrani radovi za saopštenje na konferenciji, a nakon konferencije autori, uzimajući u obzir predloge, kritike i sugestije prisutnih na konferenciji, pišu rad koji se recenzira za moguće objavljivanje u naučnom časopisu Journal of Applied Engineering Science. Jezik konferencije je engleski.

Ove godine smo uspeli da obezbedimo učešće na konferenciji bez plaćanja kotizacije.

Iskreno se nadam da ćete prepoznati i podržati našu inicijativu slanjem ove informacije.


S poštovanjem,

Prof. dr Vladan Đokić, Rektor Univerziteta u Beogradu
Predsednik Organizacionog odbora YOURS 2022

Prof. dr Vladimir Popović, Dekan Mašinskog fakulteta
Predsednik Programskog odbora YOURS 2022