[institut] Студентске праксе: предлози тема

Ljubica Ilić Vojnović ljubicaiv at ipb.ac.rs
Fri May 10 10:15:47 CEST 2024


Поштованe колегинице и колеге,

 

Овим путем вас обавештавамо о могућности учешћа у програму студентских пракси за 2024/2025. академску годину. Као део иницијативе Института за физику за подршку образовању и развоју младих талената, сарађујемо са више универзитета у нашој земљи.

 

У циљу обезбеђивања квалитетних и релевантних студентских пракси, позивамо вас да доставите предлоге тема које бисте били заинтересовани да обрађујете са студентима. Модел описа теме треба да садржи основне информације о предложеној теми, студијски ниво и оквиран број студената са којима бисте радили, као и ваше контакте. Пример за израду документа можете наћи у прилогу овог имејла. 

Након што пристигну предлози тема, планирамо да их објединимо у јединствени документ и доставимо релевантним факултетима, што ће бити уобичајена пракса почетком сваке академске године.

 

Молимо вас да своје предлоге тема доставите најкасније до 30. маја 2024. године, како бисмо имали довољно времена за припрему и дистрибуцију докумената факултетима. Документе доставите на имејл адресе ljubica.ilic.vojnovic at ipb.ac.rs <mailto:ljubica.ilic.vojnovic at ipb.ac.rs>  и bojana.cekic at ipb.ac.rs <mailto:bojana.cekic at ipb.ac.rs> . 

 

Осим овог обавештења, молим све руководиоце лабораторија да доставе списак студената додипломаца са којима тренутно сарађују у Институту за физику. Овај податак је важан ради креирања базе студената, као и понуде каријерних прилика за студенте (стипендије, посебни пројекти, конференције, семинари...). Основне податке о студентима (име и презиме, ниво студија, факултет, имејл адреса) доставите на истe имејл адресe, до 17. маја. 

 

Уколико имате било каква питања или недоумице, слободно ме контактирајте.

 

Хвала вам унапред на сарадњи.

 

 

____________________

 

Љубица Илић Војновић

шеф кабинета

 

Институт за физику у Београду

Институт од националног значаја за Републику Србију

Прегревица 118, 11080, Београд (Земун), Србија

Тел: +381669412944

www.ipb.ac.rs

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20240510/6ddd5ee5/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: ?????? ?? ?????? ????????? - ??????? ???? ?? ?????? ????????? ?? ????????? ?? ?????? ? ???????? ? ?????????? 2024-2025. ??????.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 307837 bytes
Desc: not available
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20240510/6ddd5ee5/-2024-2025..docx>


More information about the institut mailing list