[institut] Писмо директора (06.09.2020.)

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Sun Sep 6 12:34:21 CEST 2020


Поштоване колегинице и колеге, драги пријатељи,

Средином овог месеца ће се навршити пола године од како функционишемо у ванредним околностима (ванредно стање, односно ванредне мере) проузрокованим Ковид-19 пандемијом.

Здравствена ситуација у земљи и свету је и даље неизвесна и захтева опрез. Институт за физику је показао велику озбиљност у досадашњем периоду и држао се мера усклађених са државним одлукама и епидемиолошким препорукама, са једне стране, као и потребама одржавања што оптималнијих услова за рад, са друге.

Здравствено стање наших запослених и њихових породица, као и истраживачки резултати које смо остварили у овом периоду, су јасни индикатори великог заједничког труда и одговорног приступа. Желим да вам свима честитам на овоме. На исти одмерен и одговоран начин ћемо наставити и у наредном периоду, са надом да ћемо постепено моћи да успостављамо редовније услове рада.

Имајући у виду да нам се ускоро навршава 6 месеци рада у условима пандемије, обавеза нам је да детаљно документујемо шта је све учињено у овом периоду. Руководиоци свих научно-истраживачких лабораторија Института ће зато имати обавезу да у посебним формуларима који им се достављају документују све резултате лабораторије и свих појединачних истраживача остварених у периоду од 15.03.2020. до 14.09.2020. године.  

Руководиоци су одговорни за комплетност и тачност достављених података. Подаци се достављају секретару Института на miomir.erdeljanovic at ipb.ac.rs <mailto:miomir.erdeljanovic at ipb.ac.rs>. Рок за доставу је крај радног времена у петак 18.09.2020.

Са поштовањем,

ДИРЕКТОР ИНСТИТУТА ЗА ФИЗИКУ
др Александар Богојевић



Dr Aleksandar Bogojevic, Director
Institute of Physics Belgrade
National Institute of the Republic of Serbia
Pregrevica 118, 11080 Belgrade (Zemun), Serbia
http://www.ipb.ac.rs/






-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20200906/f81e4d84/attachment.html>


More information about the institut mailing list