[institut] Обавештење за запослене: Новогодишњи празници, представа за децу и коктел

Ljubica Ilić Vojnović ljubicaiv at ipb.ac.rs
Tue Dec 12 12:28:11 CET 2023


Поштоване колегинице и колеге,

 

Обавештавам вас да, сходно Закону о државним и другим празницима, Институт за физику неће радити 1. и 2. јануара 2024. године. Током месеца јануара биће организован рад од куће. Службе Института ће за то време радити у складу са потребама, што значи да ће бити обезбеђен пријем поште, а од 9. јануара биће организована и дежурства, уторком и четвртком, од 10 до 13 часова. 

У случају потребе за завођењем документације другим данима, потребно је дан раније најавити колегиници Виолети Мараш (имејл адреса  <mailto:violeta.maras at ipb.ac.rs> violeta.maras at ipb.ac.rs), како би се обезбедило присуство дежурног радника у Одељењу архиве. У случају потребе за обављањем послова из домена рачуноводства, молимо вас да се дан раније најавите колегиници Биљани Ходак (имејл адреса biljana.hodak at ipb.ac.rs <mailto:biljana.hodak at ipb.ac.rs> ). 

Имајте на уму да ће грејање бити одржавано само на неопходном техничком минимуму, ради заштите постројења. Од понедељка, 22. јануара 2024. године, очекује се уобичајен наставак рада. 

 

Ове године ћемо организовати Новогодишњу представу за децу, дана 26. децембра, са почетком од 16 часова у сали библиотеке. За сву децу узраста до 7 година обезбеђени су и новогодишњи пакетићи које ће Деда Мраз поделити на представи, као и поклон ваучери. Молим вас да се јавите колегиници Весни Вучић (имејл адреса vesna.vucic at ipb.ac.rs <mailto:vesna.vucic at ipb.ac.rs> ) уколико још нисте пријавили ваше дете за поклон.

 

Новогодишњи коктел за запослене биће организован у четвртак, 28. децембра, у сали библиотеке, са почетком у 12 часова.

 

 

На самом крају, користим прилику да свима од срца пожелим све најлепше, за завршетак ове и Нову 2024. годину!

 

 

Срдачан поздрав,

 

____________________

 

Љубица Илић Војновић

шеф кабинета

 

Институт за физику у Београду

Институт од националног значаја за Републику Србију

Прегревица 118, 11080, Београд (Земун), Србија

Тел: +381669412944

www.ipb.ac.rs

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20231212/f7274b7e/attachment.htm>


More information about the institut mailing list