[institut] Letnji rezim rada

Aleksandar Bogojevic alex at ipb.ac.rs
Mon Jul 10 13:47:12 CEST 2023


Поштоване колегинице и колеге,
драги пријатељи,

Приближава нам се сезона коришћења годишњих одмора. Као што знате, рад служби на Институту се у последњој недељи у јулу и током целог месеца августа прилагођава функционисању основних делатности куће у наведеним условима, тако што ће бити организована дежурства у служби рачуноводства, архиви, експедицији поште, итд.  Молим вас да ово имате у виду и на време завршите сложеније послове који захтевају учешће тачно одређених административних службеника. Улазак сарадника који ће радити у том периоду одвијаће се уобичајено током радног времена. 

Оваква организација рада Института ће почети са функционисањем у понедељак 24.07. и трајаће до понедељка 04.09.2023. године. Рад ресторана ће такође бити адекватно прилагођен околностима.

Са поштовањем,
Александар Богојевић  

P.S. Да вас подсетим, забрана коришћења клима уређаја је уведена зато што је дошло до екстремног повећања цене електричне енергије (кумулативно повећање од 50%) које није праћено одговарајућим повећањем ДМТ. Забрана je и даље на снази, но пред нама су врели дани… Рачунам да смо сви заједно способни да пронађемо разумни компромис између штедње и прокувавања.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.ipb.ac.rs/pipermail/institut/attachments/20230710/0c2e3fa8/attachment.htm>


More information about the institut mailing list